SushiPoint

SushiPoint is een Sushirestaurant gelegen aan Asselsestraat 69 in Apeldoorn.

Meer informatie over SushiPoint in Apeldoorn

In deze tekst wordt informatie gegeven over het SushiPoint restaurant in Apeldoorn. Het restaurant biedt diverse sushi menu's aan, waaronder het Double Crisp menu met 34 stuks sushi. De openingstijden van het restaurant zijn van 14:00 tot 21:15 uur, en de bezorgtijden zijn van 17:00 tot 21:00 uur. Het is mogelijk om online te bestellen en de sushi te laten bezorgen of zelf af te halen. Het restaurant biedt ook catering aan voor speciale gelegenheden. Verder worden er in de tekst links gegeven naar andere SushiPoint vestigingen en worden er andere onderwerpen genoemd zoals allergenen, vacatures en het protocol omtrent corona.

Wil je weten wat SushiPoint verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SushiPoint of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SushiPoint? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SushiPoint het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar SushiPoint reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SushiPoint

Bezoekers bekeken ook