Sylvia's Haarsalon

Sylvia's Haarsalon is een Kapper gelegen aan Kayersdijk 24 in Apeldoorn.

Meer informatie over Sylvia's Haarsalon in Apeldoorn

Dit is een tekst van Sylvia's haarsalon waarin zij aangeeft dat de salon gesloten is van 1 t/m 24 september vanwege vakantie. Sylvia Jansen is gespecialiseerd in alles met betrekking tot het kapsel en hecht veel waarde aan kwaliteit, service en aandacht voor de klanten. Zowel vrouwen, mannen als kinderen zijn welkom in de salon. Het is mogelijk om een afspraak te maken via e-mail, telefoon of WhatsApp. Ook is het mogelijk om een cadeaubon te bestellen. Het adres van de salon en de mogelijkheid om Sylvia's haarsalon te volgen op Facebook worden ook genoemd in de tekst.

Wil je weten wat Sylvia's Haarsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sylvia's Haarsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sylvia's Haarsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sylvia's Haarsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Sylvia's Haarsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sylvia’s Haarsalon

Bezoekers bekeken ook