t Koffiehuus Ugchelen - Lunchroom, koffie met gebak

t Koffiehuus Ugchelen - Lunchroom, koffie met gebak is een Koffiebar gelegen aan Molecatenlaan 4A in Ugchelen.

Meer informatie over t Koffiehuus Ugchelen - Lunchroom, koffie met gebak in Ugchelen

Bij 't Koffiehuus in Ugchelen kunt u genieten van huisgemaakt gebak, verse koffie en meerdere soorten losse thee. Daarnaast bieden ze ook broodjes, wraps, soepen en salades aan voor de lunch. Het cafe heeft verschillende openingstijden gedurende de week. Ook kunt u bij 't Koffiehuus terecht voor een high tea of lekkere hapjes. Ze hebben ook wandel- en fietsroutes beschikbaar voor gasten die willen genieten van de omgeving. U kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 055 - 3125002.

Wil je weten wat t Koffiehuus Ugchelen - Lunchroom, koffie met gebak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Koffiehuus Ugchelen - Lunchroom, koffie met gebak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Koffiehuus Ugchelen - Lunchroom, koffie met gebak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Koffiehuus Ugchelen - Lunchroom, koffie met gebak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar t Koffiehuus Ugchelen - Lunchroom, koffie met gebak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Koffiehuus Ugchelen – Lunchroom, koffie met gebak

Bezoekers bekeken ook