t Pannekoekhuis Hoenderloo

t Pannekoekhuis Hoenderloo is een Restaurant gelegen aan Krimweg 93 in Hoenderloo.

Meer informatie over t Pannekoekhuis Hoenderloo in Hoenderloo

t Pannekoekhuis is een restaurant dat sinds 1989 een begrip is in de omgeving en ver daarbuiten. Het restaurant is laagdrempelig en ruim opgezet, met een moderne draai. Ze bieden hoge kwaliteit en goede service. Reserveren is niet mogelijk, maar je kunt gewoon aankomen en er wordt zo snel mogelijk een tafel voor je in orde gemaakt. Het terras is zonovergoten en rookvrij, met zowel een zonneluifel als parasols voor schaduw. Het terras is ook rolstoelvriendelijk en reserveren is niet mogelijk. Daarnaast heeft het restaurant een speeltuin met een speeltoestel naast het terras, zodat ouders kunnen genieten van het eten terwijl ze een oogje in het zeil kunnen houden. Het restaurant is te bereiken via telefoonnummer 055-3781205 en is gelegen aan de Krimweg 93, 7351 AV Hoenderloo. Hun e-mailadres is info@pannekoekhuishoenderloo.nl.

Wil je weten wat t Pannekoekhuis Hoenderloo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Pannekoekhuis Hoenderloo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Pannekoekhuis Hoenderloo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Pannekoekhuis Hoenderloo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar t Pannekoekhuis Hoenderloo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Pannekoekhuis Hoenderloo

Bezoekers bekeken ook