t Pannekoekhuis Ugchelen

t Pannekoekhuis Ugchelen is een Restaurant gelegen aan Hoenderloseweg 50 in Ugchelen.

Meer informatie over t Pannekoekhuis Ugchelen in Ugchelen

t Pannekoekhuis Ugchelen is op zoek naar bedieningsmedewerkers en keukenhulpen voor bijbaantjes in de weekeinden en vakantieperiodes. De werktijden zijn goed te combineren met school, van 17.00 tot 20.30 uur. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 20.00 uur (maandag en dinsdag gesloten, behalve op feestdagen). Er is ook de mogelijkheid om pannenkoeken af te halen. Ze bieden een lekker 3-gangen keuzemenu aan voor €14,95 in plaats van €18,95, dus €4 korting per persoon. Het restaurant is gelegen in een bosrijke omgeving op de Veluwe, waar verschillende wandel- en fietsroutes mogelijk zijn. Er zijn meer dan 180 verschillende pannenkoeken op de menukaart, inclusief opties voor vegetariërs en kinderpannenkoeken. Er is een speelruimte voor kinderen en meeneempannenkoeken zijn beschikbaar in speciale warmhoudverpakkingen. Het restaurant is landelijk erkend en heeft het Internationaal Toegankelijkheids Symbool ontvangen.

Wil je weten wat t Pannekoekhuis Ugchelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Pannekoekhuis Ugchelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Pannekoekhuis Ugchelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Pannekoekhuis Ugchelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar t Pannekoekhuis Ugchelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Pannekoekhuis Ugchelen

Bezoekers bekeken ook