Taco Mundo

Taco Mundo is een Mexicaans restaurant gelegen aan Molenstraat 199 in Apeldoorn.

Meer informatie over Taco Mundo in Apeldoorn

Taco Mundo heeft verschillende nieuwe gerechten, zoals Crispy Chicken Pops, Flauta Classic en Donut Pops. Ze bieden ook verschillende menu-opties aan, zoals Hamburrito & Crispy Chicken Pops, Loaded Fries Grilled Chicken en Loaded Nachos Grilled Chicken. Daarnaast hebben ze ook verschillende soorten tacos, zoals Taco Veggie en Taco Classic, en street tacos, zoals Street Tacos Veggie en Street Tacos Classic. Ze bieden ook enchiladas, burritos, cheeseritos en bowls aan, met verschillende vlees- en vegetarische opties. Er zijn ook speciale aanbiedingen, zoals een Six-pack Burritos voor de prijs van 5.

Wil je weten wat Taco Mundo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taco Mundo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taco Mundo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taco Mundo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Taco Mundo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taco Mundo

Bezoekers bekeken ook