Ten Tije sport & wellness beleving de Maten

Ten Tije sport & wellness beleving de Maten is een Sportclub gelegen aan Heemradenlaan 101 in Apeldoorn.

Meer informatie over Ten Tije sport & wellness beleving de Maten in Apeldoorn

Ten Tije Sport is een sportschool in Apeldoorn met een breed scala aan groepslessen en een persoonlijke begeleiding. Ze bieden een gratis proefweek aan om te ervaren hoe zij sporten anders aanpakken met gegarandeerd meer resultaat. Daarnaast hebben ze abonnementen die passen bij verschillende behoeften, of je nu graag elke dag een andere groepsles wilt volgen of liever zelfstandig traint. Ten Tije Sport heeft ook verschillende studio's waar je kunt trainen en biedt onder andere Yin Yoga, BodyPump en personal training aan. Het artikel eindigt met contactgegevens van Ten Tije Sport.

Wil je weten wat Ten Tije sport & wellness beleving de Maten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ten Tije sport & wellness beleving de Maten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ten Tije sport & wellness beleving de Maten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ten Tije sport & wellness beleving de Maten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Ten Tije sport & wellness beleving de Maten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ten Tije sport & wellness beleving de Maten

Bezoekers bekeken ook