Thai Wellness Centre

Thai Wellness Centre is een Thaise massage gelegen aan Malkenschoten 3b in Apeldoorn.

Meer informatie over Thai Wellness Centre in Apeldoorn

Het Thai Wellness Centre in Apeldoorn biedt verschillende wellness behandelingen aan, zoals Thaise lichaamsmassages, nek/schouder-massages, voetmassages en gezichtsmassages. Ook is er een naastgelegen zonnestudio. De salon is smaakvol ingericht en er is Thaise achtergrondmuziek om bij weg te dromen. Het centrum streeft naar netheid, hygiëne en een ontspannen sfeer. Voor afspraken, informatie en tarieven kan er gebeld worden naar het nummer 06 - 27 90 91 98. Iedereen is van harte welkom bij het Thai Wellness Centre.

Wil je weten wat Thai Wellness Centre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thai Wellness Centre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thai Wellness Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thai Wellness Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Thai Wellness Centre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thai Wellness Centre

Bezoekers bekeken ook