Thaise Wok Lotus

Thaise Wok Lotus is een Wokrestaurant gelegen aan 1e Wormenseweg 210 in Apeldoorn.

Meer informatie over Thaise Wok Lotus in Apeldoorn

Thaise Wok Lotus is een Thais afhaal- en bezorgrestaurant dat authentieke Thaise gerechten aanbiedt. Thais eten staat bekend om zijn rijke en voedzame traditie, evenals de heerlijke en gezonde smaken. De gerechten worden bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten, zoals citroengras, bergamotbladeren, laos, ui, knoflook en chilipepers. De chef-kok, Phonnarin Chandet, nodigt gasten uit om te genieten van haar heerlijke Thaise recepten en vertelt graag over de belangrijkste ingrediënten en kruiden. Het restaurant heeft positieve referenties van tevreden klanten en is geopend van dinsdag tot en met zondag van 16:30 tot 20:45 uur. Bestellingen kunnen worden geplaatst via telefoonnummer 055 533 24 55. Het restaurant is gevestigd aan de 1e Wormenseweg 210, 7331 MS in Apeldoorn.

Wil je weten wat Thaise Wok Lotus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thaise Wok Lotus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thaise Wok Lotus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thaise Wok Lotus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Thaise Wok Lotus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thaise Wok Lotus

Bezoekers bekeken ook