The B-Force

The B-Force is een Boksschool gelegen aan Molenstraat-Centrum 1 in Apeldoorn.

Meer informatie over The B-Force in Apeldoorn

Boksen, ook wel bekend als "the noble art of self defence", is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, coördinatie en conditie centraal staan. Het draait om het raken van de juiste trefvlakken en snelheid is belangrijker dan kracht. Boksen kan verschillende doelen hebben, zoals zelfverdediging, competitie, training en spel. Boksen is niet alleen voor mannen, ook vrouwen kunnen meedoen. The B-Force team bestaat uit ervaren trainers en instructeurs die verbonden zijn aan de Nederlandse Boksbond. Ze bieden diverse lessen en trainingen aan en nodigen geïnteresseerden uit voor een proefles. Meer informatie is te vinden op hun website.

Wil je weten wat The B-Force verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The B-Force of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The B-Force? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The B-Force het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar The B-Force reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The B-Force

Bezoekers bekeken ook