The Box B.V. - Tinpackaging Specialists

The Box B.V. - Tinpackaging Specialists is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Laan van de Kreeft 100 in Apeldoorn.

Meer informatie over The Box B.V. - Tinpackaging Specialists in Apeldoorn

Dit artikel gaat over The Box, een specialist in blikverpakkingen. Ze bieden op maat gemaakte blikken aan die kunnen worden gepersonaliseerd met uw huisstijl. Blikverpakkingen zijn geschikt voor het promoten van uw merk of bedrijfsnaam en worden gebruikt in verschillende branches. The Box heeft een groot assortiment standaardblikken en heeft ook verkoopkantoren in Finland en Engeland. Ze hebben ook onbedrukte blikken in verschillende kleuren, zoals zwart, wit en zilver. Daarnaast bieden ze aluminium blikken en PET-verpakkingen aan. The Box heeft ook verschillende op maat gemaakte blikken voor merken zoals Dog Treats, Mentos en La Place. Ze hebben hun hoofdkantoor in Apeldoorn en hebben een team van specialisten die oplossingen kunnen bieden op het gebied van blikverpakkingen. Het artikel vermeldt ook dat The Box een derde plaats heeft behaald bij de Packaging Awards 2023 en benadrukt de kracht van bedrukte blikverpakkingen voor branding.

Wil je weten wat The Box B.V. - Tinpackaging Specialists verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Box B.V. - Tinpackaging Specialists of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Box B.V. - Tinpackaging Specialists? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Box B.V. - Tinpackaging Specialists het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar The Box B.V. - Tinpackaging Specialists reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Box B.V. – Tinpackaging Specialists

Bezoekers bekeken ook