THE BOX - Boxing & Training Club

THE BOX - Boxing & Training Club is een Boksschool gelegen aan Marktstraat 1G in Apeldoorn.

Meer informatie over THE BOX - Boxing & Training Club in Apeldoorn

THE BOX is een toegankelijke Boutique Gym in Apeldoorn waar iedereen welkom is, van jong tot oud en van beginner tot meer ervaren. Ze bieden een divers aanbod aan trainingen, zoals boksen, krachttraining, groepslessen en personal training. Met hun trainingen helpen ze mensen om de fitste versie van zichzelf te worden. Het is mogelijk om een gratis dagpas aan te vragen voor de groepslessen. Daarnaast zijn er ook verschillende groepslessen en personal training beschikbaar. Mensen die bij THE BOX hebben getraind, zoals Daniel, Denise, Victor, Loes en Denis Linders, zijn positief over hun ervaringen. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat THE BOX - Boxing & Training Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van THE BOX - Boxing & Training Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij THE BOX - Boxing & Training Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je THE BOX - Boxing & Training Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar THE BOX - Boxing & Training Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. THE BOX – Boxing & Training Club

Bezoekers bekeken ook