THE GLOW LOUNGE

THE GLOW LOUNGE is een Schoonheidssalon gelegen aan Deventerstraat 84 in Apeldoorn.

Meer informatie over THE GLOW LOUNGE in Apeldoorn

The Glow Lounge is een beauty salon die in 2021 haar deuren opende. Ze bieden verschillende behandelingen op het gebied van nagels, wimpers en wenkbrauwen. De eigenaresse, Daphne Nijkamp, zorgt ervoor dat klanten mooi(er) worden gemaakt en stralend de deur uitgaan. Ze blijft zichzelf ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen om klanten de beste ervaring te bieden en op de hoogte te blijven van nieuwe trends. Wat belangrijk is voor The Glow Lounge is dat je trots bent op jezelf en goed voor jezelf zorgt, ongeacht wie je bent of hoe je eruit ziet. Het contact met The Glow Lounge kan worden gelegd via WhatsApp, Instagram en e-mail, en ze zijn gevestigd aan de Spadelaan 17 in Apeldoorn. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 10:30 tot 18:00 uur.

Wil je weten wat THE GLOW LOUNGE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van THE GLOW LOUNGE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij THE GLOW LOUNGE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je THE GLOW LOUNGE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar THE GLOW LOUNGE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. THE GLOW LOUNGE

Bezoekers bekeken ook