The RAMS R.F.C.

The RAMS R.F.C. is een Rugby gelegen aan Verzetsstrijderspark 24 in Apeldoorn.

Meer informatie over The RAMS R.F.C. in Apeldoorn

THE RAMS RFC is een rugbyclub in Apeldoorn die opgericht is op 6 december 1971. De club ziet de interesse voor rugby in Nederland groeien en verwelkomt iedereen, ongeacht leeftijd, om mee te trainen of een kijkje te nemen. Er wordt een oefenwedstrijd gespeeld op zondag 27 augustus tegen de Rotterdamse Studenten en op zondag 16 april is er een belangrijke wedstrijd tegen RC Bulldogs 1. Bij winst kunnen de Rams RFC stijgen naar de tweede plek in de competitie. Het clubhuis is geopend vanaf 12:00 en sponsoren van de club zijn te vinden op de Facebookpagina van RAMS RFC.

Wil je weten wat The RAMS R.F.C. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The RAMS R.F.C. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The RAMS R.F.C.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The RAMS R.F.C. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar The RAMS R.F.C. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The RAMS R.F.C.

Bezoekers bekeken ook