The Waxing House

The Waxing House is een Schoonheidssalon gelegen aan Molenstraat-Centrum 433 in Apeldoorn.

Meer informatie over The Waxing House in Apeldoorn

The Waxing House is een gespecialiseerde harsalon in Apeldoorn die in 2013 haar deuren heeft geopend. Ze bieden ervaren waxing professionals die zorgen voor een gladde en zijdezachte huid door middel van harsen. Daarnaast bieden ze ook cursussen aan waarin alle ontharingstechnieken worden behandeld, geschikt voor zowel beginners als professionals. Vanaf 1 april biedt The Waxing House ook Microblading behandelingen aan, een nieuwe techniek in permanente make-up waarbij met permanente make-up wenkbrauwhaartjes worden gepigmenteerd voor een semi-permanente wenkbrauw.

Wil je weten wat The Waxing House verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Waxing House of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Waxing House? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Waxing House het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar The Waxing House reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Waxing House

Bezoekers bekeken ook