The Woody Darters

The Woody Darters is een Dartswinkel gelegen aan Einderweg 12 in Uddel.

Meer informatie over The Woody Darters in Uddel

De Woody Darters is een dartvereniging in Uddel. Ze zijn een gezellige vereniging met darters van verschillende niveaus en streven naar een goed dartniveau, maar gezelligheid en plezier staan altijd voorop. De vereniging heeft teams die voor de bond spelen en organiseert ranking- en losse toernooien. De thuislocatie is Herberg ‘T Vossegat in Uddel. Ze hebben een sponsorenprogramma en zijn altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Lid worden van de vereniging is mogelijk en het niveau bepaalt in welke divisie je kunt spelen.

Wil je weten wat The Woody Darters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Woody Darters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Woody Darters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Woody Darters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar The Woody Darters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Woody Darters

Bezoekers bekeken ook