Tolhuis vijf

Tolhuis vijf is een Restaurant gelegen aan Arnhemseweg 350 in Apeldoorn.

Meer informatie over Tolhuis vijf in Apeldoorn

Het Tolhuis Vijf is een stijlvol restaurant dat klassiek Franse gerechten serveert met een wereldse twist. Ze bieden een vijf-gangenmenu aan met verrassende smaakcombinaties, maar je kunt ook à la carte bestellen. Het restaurant is gevestigd in Tolhuis nummer vijf, dat in 1843 werd gebouwd als tolhuis. Nu genieten gasten hier van verse gerechten en goede wijnen. Het team bestaat uit jonge en gedreven mensen, Vincent Knol en Marjolein Vaandrager, die samen de droom van een eigen zaak waarmaken. Voor reserveringen, sollicitaties of vragen kun je contact opnemen via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Tolhuis vijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tolhuis vijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tolhuis vijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tolhuis vijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Tolhuis vijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tolhuis vijf

Bezoekers bekeken ook