TopFIT Apeldoorn

TopFIT Apeldoorn is een Personal trainer gelegen aan Asselsestraat 76 in Apeldoorn.

Meer informatie over TopFIT Apeldoorn in Apeldoorn

TopFIT Apeldoorn is een kleinschalige personal trainingsstudio die zich richt op het helpen van mensen om fit en gezond te worden en te blijven. Ze bieden twee manieren van trainen aan: Small Group training en Personal Training. Bij Small Group Training traint men in een groep van maximaal acht personen, terwijl bij Personal Training individueel getraind wordt met een personal trainer. Ongeacht de trainingsvorm, helpen ze u om uw doel te behalen. Daarnaast bieden ze ook sportmassages aan om uw spieren in goede conditie te houden. Bij TopFIT Apeldoorn staat persoonlijke aandacht, doelgericht trainen en een gemoedelijke sfeer centraal. Een gratis kennismaking is mogelijk en verplicht u tot niets.

Wil je weten wat TopFIT Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TopFIT Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TopFIT Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TopFIT Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar TopFIT Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TopFIT Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook