Tse Beauty Salon

Tse Beauty Salon is een Schoonheidssalon gelegen aan Bogaardslaan 14C in Ugchelen.

Meer informatie over Tse Beauty Salon in Ugchelen

Tsé Beauty Salon is een schoonheidssalon die gericht is op het laten stralen van de natuurlijke schoonheid van mensen. De eigenaresse, Tuya, is een gecertificeerde verpleegkundige en beauty specialist met meer dan 10 jaar ervaring. Ze biedt verschillende behandelingen aan, zoals permanente make-up, wimperextensions, gezichtsbehandelingen en massages. Daarnaast werkt ze met hoogwaardige producten, zoals Misencil wimperextensions, Froïka cosmeceuticals en Didier Gel-lak. Tsé Beauty Salon heeft twee locaties in Apeldoorn en Ugchelen en is telefonisch en via Facebook Messenger bereikbaar voor meer informatie en prijsopgave.

Wil je weten wat Tse Beauty Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tse Beauty Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tse Beauty Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tse Beauty Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Tse Beauty Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tse Beauty Salon

Bezoekers bekeken ook