TV VEGO

TV VEGO is een Tennisvereniging gelegen aan Dubbelbeek 10 in Apeldoorn.

Meer informatie over TV VEGO in Apeldoorn

Tennisvereniging VEGO is een gezellige en ondernemende tennisvereniging in Apeldoorn-Zuid. De vereniging heeft zes verlichte SmashCourt-banen die het hele jaar door bespeelbaar zijn. Ze bieden een proefabonnement van 3 maanden voor onbeperkt tennissen voor € 40,- en je kunt ook een baan huren voor twee uur voor € 20,-. TV VEGO organiseert verschillende activiteiten en biedt tennislessen op maat voor zowel de jeugd als volwassenen. Daarnaast organiseren ze het hele jaar door toernooien en competities voor verschillende spelers. Het tennispark is eigendom van de vereniging en wordt gerund door de leden. TV VEGO heeft een overdekt terras met verwarming en een gezellig clubhuis. Ze zijn de snelst groeiende vereniging in Apeldoorn en hebben ongeveer 400 leden. Het park is alle dagen geopend en op dinsdagavond is er altijd iemand aanwezig voor een gezellig potje tennis.

Wil je weten wat TV VEGO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TV VEGO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TV VEGO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TV VEGO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar TV VEGO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TV VEGO

Bezoekers bekeken ook