V.O.F. Autorijschool Van Wassenberg

V.O.F. Autorijschool Van Wassenberg is een Rijschool gelegen aan Jachtlaan 168 in Apeldoorn.

Meer informatie over V.O.F. Autorijschool Van Wassenberg in Apeldoorn

Autorijschool Van Wassenberg is een kleine rijschool in Apeldoorn en omstreken. Ze geven rijles met 2 instructeurs in een Ford Fiesta. De rijschool biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een vaste instructeur of instructrice. Sinds het startmoment in 1989 duren de rijlessen altijd een vol uur. De rijschool is gespecialiseerd in het lesgeven aan moeilijk lerende, autistische en herintredende leerlingen. Ze hebben gemerkt dat het systeem van de tussentijdse toets gunstig werkt voor de kandidaten en het eindexamen. De tussentijdse toets is een proefexamen en een onderdeel van het lespakket. Bij de rijschool zijn er ook ervaringen van andere leerlingen te lezen.

Wil je weten wat V.O.F. Autorijschool Van Wassenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van V.O.F. Autorijschool Van Wassenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij V.O.F. Autorijschool Van Wassenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je V.O.F. Autorijschool Van Wassenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar V.O.F. Autorijschool Van Wassenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. V.O.F. Autorijschool Van Wassenberg

Bezoekers bekeken ook