Valentina Nail Design

Valentina Nail Design is een Nagelstudio gelegen aan Biezematen 25 in Apeldoorn.

Meer informatie over Valentina Nail Design in Apeldoorn

De tekst beschrijft de diensten van Valentina, een gediplomeerde nagelstyliste met een eigen salon aan huis. Ze biedt onder andere acrylnagels, gellak, manicure, cosmetische voetbehandelingen en het verwijderen van nagels aan. Valentina heeft ook een speciaal programma om nagelbijters te helpen stoppen met bijten. Haar doel is om klanten blij te maken met mooie nagels en ze hecht veel waarde aan persoonlijk contact, een huiselijke sfeer, voldoende tijd, kwaliteit en hygiëne. Klanten worden ontvangen met een kopje koffie of thee en er wordt alleen op afspraak gewerkt. De openingsuren zijn niet vermeld.

Wil je weten wat Valentina Nail Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Valentina Nail Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Valentina Nail Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Valentina Nail Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Valentina Nail Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Valentina Nail Design

Bezoekers bekeken ook