Van Benthem Sport

Van Benthem Sport is een Sport gelegen aan Asselsestraat 126 in Apeldoorn.

Meer informatie over Van Benthem Sport in Apeldoorn

Van Benthem Sport is een speciaalzaak in schaatsen en skeelers met een assortiment aan artikelen zoals hardloopschoenen, stuntsteps en long- en skateboards. Ze bieden ook tweedehands schaatsen en skeelers aan. Een deel van hun producten is beschikbaar in hun webwinkel, maar als je online niet kunt vinden wat je zoekt, kun je contact opnemen. Eigenaar Jaap van Benthem heeft zelf ook ervaring in marathonschaatsen en marathonlopen. De winkel levert verschillende merken en is gevestigd in Apeldoorn. De openingstijden zijn 's avonds op afspraak en er is informatie beschikbaar over betaling, privacybeleid en retourneren.

Wil je weten wat Van Benthem Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Benthem Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Benthem Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Benthem Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Van Benthem Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Benthem Sport

Bezoekers bekeken ook