Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel is een Hotel gelegen aan Van Golsteinlaan 20 in Ugchelen.

Meer informatie over Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel in Ugchelen

Hotel Apeldoorn - de Cantharel is een luxe hotel op de Veluwe. Het hotel biedt verschillende faciliteiten en activiteiten aan, zoals een wild diner in de outdoortent, een wellnesstuin met binnen- en buitenzwembad en sauna's, en outdoor ervaringen zoals wandelen, fietsen, ballonvaren en rijden in een Land Rover Defender. Honden zijn toegestaan in de comfort hotelkamers. Daarnaast is er een restaurant genaamd Bistro Martinus waar gasten kunnen genieten van Franse cuisine. Het hotel beschikt ook over een hotelhoeve en biedt mogelijkheden voor outdooractiviteiten, culinair genieten en vergaderen. Gasten kunnen ook profiteren van voordelen met een Valk loyal account.

Wil je weten wat Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel

Bezoekers bekeken ook