Vechtsport: Shaolin Kung Fu Apeldoorn

Vechtsport: Shaolin Kung Fu Apeldoorn is een Vechtsportclub gelegen aan Mariannalaan 19a in Apeldoorn.

Meer informatie over Vechtsport: Shaolin Kung Fu Apeldoorn in Apeldoorn

Shaolin Kung Fu Apeldoorn is een school waar je traditioneel Shaolin Kungfu, Tai Chi Chuan, moderne vechtsport en zelfverdediging kunt leren. De school is gevestigd in Apeldoorn en is erkend door het NOC*NSF. Ze bieden lessen aan voor zowel kinderen als volwassenen en hebben een diverse groep. Het doel van de school is om niet alleen vechtsport en zelfverdediging te onderwijzen, maar ook de Chinese martiale kunsten, levensfilosofie en denkwijze te verspreiden. Ze zijn aangesloten bij de Shaolin Bond Nederland en bieden de mogelijkheid om examens af te leggen volgens de richtlijnen van de bond. Daarnaast organiseren ze workshops en jaarlijkse wedstrijden. De school nodigt geïnteresseerden uit om een gratis proefles te volgen en zichzelf de leer van Shaolin Kungfu eigen te maken.

Wil je weten wat Vechtsport: Shaolin Kung Fu Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vechtsport: Shaolin Kung Fu Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vechtsport: Shaolin Kung Fu Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vechtsport: Shaolin Kung Fu Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Vechtsport: Shaolin Kung Fu Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vechtsport: Shaolin Kung Fu Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook