Veluwe Camping 't Schinkel

Veluwe Camping 't Schinkel is een Kampeerterrein gelegen aan Miggelenbergweg 60 in Hoenderloo.

Meer informatie over Veluwe Camping 't Schinkel in Hoenderloo

Veluwecamping 't Schinkel in Hoenderloo is de kindvriendelijkste camping op de Veluwe. Jong en oud voelen zich snel thuis op deze camping waar elke dag anders is. De camping staat bekend als het "Kinderkoninkrijk" en is een paradijs voor kinderen en families. Buiten de schoolvakanties is het een rustige plek, maar ook dan is er genoeg te doen. Er is een restaurant genaamd "De Smulschuur" en een vijver met een waterglijbaan. Gasten kunnen overnachten in unieke DrakenEieren of comfortabele bungalows, maar er zijn ook ruime kampeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast is er een nieuw sanitairgebouw en een hondenspeeltuin. Familie Uithol en medewerkers nodigen gasten uit om te genieten van een ontspannen vakantie op de Veluwe.

Wil je weten wat Veluwe Camping 't Schinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Veluwe Camping 't Schinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Veluwe Camping 't Schinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veluwe Camping 't Schinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Veluwe Camping 't Schinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Veluwe Camping ’t Schinkel

Bezoekers bekeken ook