Verkeersschool Anders

Verkeersschool Anders is een Rijschool gelegen aan Carrouselweg 101 in Apeldoorn.

Meer informatie over Verkeersschool Anders in Apeldoorn

Verkeersschool Anders is een verkeersschool gevestigd in de regio's Apeldoorn, Hengelo en Enschede. Ze bieden een gratis proefles aan en hebben een hoog slagingspercentage. De instructeur heeft meer dan 14 jaar ervaring en er is geen wachtlijst, dus je kunt direct instappen en beginnen met lessen. Op dit moment bieden ze geen motorrijlessen aan. Bij Verkeersschool Anders duurt een les echt 60 minuten. De prijzen zijn geldig vanaf januari 2023. Ze rijden met een moderne auto en je kunt bellen of appen naar Martijn voor een gratis proefles. Het adres van de verkeersschool is Wethouder Kampstraat 24, 7553 ZL Hengelo. De eigenaar van de verkeersschool is Martijn Hekelaar en het bedrijf is geregistreerd onder Kvk. : 08173031 en BTW. : NL1007.68.349.B01. Je kunt contact opnemen via 06 22 01 21 42 of verkeersschoolanders@gmail.com. Meer informatie is te vinden op verkeersschoolanders.nl.

Wil je weten wat Verkeersschool Anders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Anders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Anders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Anders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Verkeersschool Anders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Anders

Bezoekers bekeken ook