Verkeersschool Wesseldijk

Verkeersschool Wesseldijk is een Rijschool gelegen aan Laan van Westenenk 100 in Apeldoorn.

Meer informatie over Verkeersschool Wesseldijk in Apeldoorn

De verkeersschool en logistiek opleidingscentrum is in de afgelopen 48 jaar gegroeid van één lesauto naar een organisatie met meer dan 100 verschillende opleidingen en meer dan 65 werknemers. De instructeurs zijn zeer bekwaam en geschoold en de organisatie heeft vier vestigingen. Daarnaast verzorgen ze ook opleidingen op locatie. In de agenda worden onder andere opleidingen voor autolaadkraan, businstructeurs en hoogwerker certificaten uitgelicht. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om zelf je Code 95 samen te stellen en een heftruckcertificaat te behalen. De Code 95 modules van Wesseldijk Opleidingen worden ook specifiek benoemd, met vestigingen in Nijmegen, Tiel, Arnhem, Ede, Deventer en Apeldoorn.

Wil je weten wat Verkeersschool Wesseldijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Wesseldijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Wesseldijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Wesseldijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Verkeersschool Wesseldijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Wesseldijk

Bezoekers bekeken ook