Voetbalvereniging WWNA

Voetbalvereniging WWNA is een Voetbalclub gelegen aan Wieselsedwarsweg 28 in Wenum-Wiesel.

Meer informatie over Voetbalvereniging WWNA in Wenum-Wiesel

WWNA heeft een sponsorschap van 2.500 euro per seizoen gewonnen voor de komende drie seizoenen. Dames 1 van WWNA heeft al 2 bekerwedstrijden gespeeld, terwijl de competitie nog moet beginnen. WWNA 2 is op zoek naar spelers en een doelman. Er wordt gezocht naar trainers voor peutervoetbal. Er is een extra algemene ledenvergadering gepland op 11 september. De KNVB heeft nieuwe spelregels voor JO13 geïntroduceerd. Daarnaast is de indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2023-2024 bekend. Er staan ook verschillende activiteiten op de agenda, zoals kascontrole, bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergadering. Het adres van WWNA is Wieselsedwarsweg 28, 7345 AB Wenum-Wiesel.

Wil je weten wat Voetbalvereniging WWNA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetbalvereniging WWNA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging WWNA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging WWNA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Voetbalvereniging WWNA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetbalvereniging WWNA

Bezoekers bekeken ook