Voetcomfort - Apeldoorn DAKA Sport

Voetcomfort - Apeldoorn DAKA Sport is een Podotherapie gelegen aan De Voorwaarts 35 in Apeldoorn.

Meer informatie over Voetcomfort - Apeldoorn DAKA Sport in Apeldoorn

Voetcomfort is een specialistische voetzorgpraktijk die helpt bij pijn aan de voet, enkel, knie, heup en onderrug. Ze bieden maatwerk behandelingen door gecertificeerd personeel en streven naar het beste resultaat in samenwerking met fysiotherapeuten, huisartsen en artsen van het Deventer Ziekenhuis en Gelre ziekenhuizen. Het team van Voetcomfort bestaat uit verschillende specialisten die persoonlijke aandacht bieden. Ze organiseren een gratis inloopspreekuur in Deventer en hebben modieuze en trendy orthopedische schoenen in hun collectie. Daarnaast werken ze samen met het Deventer Ziekenhuis en Gelre Ziekenhuizen en hebben ze vacatures openstaan voor mensen met hart voor de (voet)zorg.

Wil je weten wat Voetcomfort - Apeldoorn DAKA Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetcomfort - Apeldoorn DAKA Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetcomfort - Apeldoorn DAKA Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetcomfort - Apeldoorn DAKA Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Voetcomfort - Apeldoorn DAKA Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetcomfort – Apeldoorn DAKA Sport

Bezoekers bekeken ook