Wandel en Beweegschool 4 Fun Fit

Wandel en Beweegschool 4 Fun Fit is een Fitnessprogramma gelegen aan Houttuinen-Oost 54 in Apeldoorn.

Meer informatie over Wandel en Beweegschool 4 Fun Fit in Apeldoorn

4FunFit is een wandel- en beweegschool die een breed scala aan sport- en fitnessactiviteiten biedt voor jong en oud. Ze hebben professionele instructeurs die ervoor zorgen dat je je altijd welkom voelt tijdens de lessen. Ze bieden onder andere nordic walking lessen aan, die nu worden aangeboden met een korting van €99,99 voor €75,-. De lessen worden gegeven op verschillende locaties en op verschillende tijdstippen, afhankelijk van de wensen van de deelnemers. Voor meer informatie en aanmeldingen kun je contact opnemen via info@4funfit.nl of 0626751499. Het hoofdkantoor van 4FunFit is gevestigd in Apeldoorn.

Wil je weten wat Wandel en Beweegschool 4 Fun Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wandel en Beweegschool 4 Fun Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wandel en Beweegschool 4 Fun Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wandel en Beweegschool 4 Fun Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Wandel en Beweegschool 4 Fun Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wandel en Beweegschool 4 Fun Fit

Bezoekers bekeken ook