Wax And Brow House Apeldoorn

Wax And Brow House Apeldoorn is een Centrum voor haarverwijdering gelegen aan Oude Beekbergerweg 232 in Apeldoorn.

Meer informatie over Wax And Brow House Apeldoorn in Apeldoorn

Wax and Brow House is een professionele wax- en wenkbrauw salon in Apeldoorn. Ze bieden een scala aan diensten, waaronder ontharing van intieme zones, lashlifting en combi deals voor het gezicht, bovenlichaam, onderlichaam en volledige lichaam. De prijzen zijn concurrerend en de professionals zijn getraind in de nieuwste technieken en gebruiken alleen de beste producten. Ze bieden ook exclusieve wax- en wenkbrauwbehandelingen in Apeldoorn, Deventer en omstreken. De salon is rustig en comfortabel en ze gebruiken hygiënische materialen en producten. Ze geven ook tips voor en na het waxen en benadrukken de voordelen van regelmatig waxen. Maak vandaag nog een afspraak bij Wax and Brow House voor de perfecte verzorging van je wenkbrauwen en haren.

Wil je weten wat Wax And Brow House Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wax And Brow House Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wax And Brow House Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wax And Brow House Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Wax And Brow House Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wax And Brow House Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook