Wegrestaurant Mendel

Wegrestaurant Mendel is een Restaurant gelegen aan Arnhemseweg 725 in Beekbergen.

Meer informatie over Wegrestaurant Mendel in Beekbergen

Wegrestaurant Mendel is een bekend restaurant onder chauffeurs, maar iedereen is welkom. Het restaurant is dagelijks geopend, behalve op zondag. Vanaf 17:00 uur wordt er alleen nog diner geserveerd. Reserveren is niet mogelijk, je kunt gewoon aanschuiven. De openingstijden variëren van maandag tot en met zaterdag, waarbij het restaurant en de keuken geopend zijn tot 23:00 uur, behalve op zaterdag, dan sluit de keuken om 22:00 uur. Op zondag is het restaurant gesloten. Het restaurant biedt lunch en diner aan en heeft ook een terras en parkeergelegenheid. Het telefoonnummer van het restaurant is 055 506 30 67.

Wil je weten wat Wegrestaurant Mendel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wegrestaurant Mendel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wegrestaurant Mendel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wegrestaurant Mendel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Wegrestaurant Mendel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wegrestaurant Mendel

Bezoekers bekeken ook