Wielders ICT

Wielders ICT is een IT-consultancy gelegen aan Schrijnwerkershorst 719 in Apeldoorn.

Meer informatie over Wielders ICT in Apeldoorn

Wielders ICT is een bedrijf dat organisaties ondersteunt bij automatisering en ICT-zaken. Ze bieden diensten aan zoals netwerkbeheer en werkplekondersteuning voor zowel grote als kleine bedrijven. Ze kunnen advies geven over hardware, installatie en onderhoud van servers en printers, en zorgen voor backup en antivirusbeveiliging. Ze werken zowel met Windows als Apple systemen en zijn actief in verschillende bedrijfstakken. Wielders ICT is opgericht in 2008 en wordt gerund door William Wielders, een gecertificeerd systeem-/netwerkbeheerder. Ze werken op basis van vertrouwen en uurtarieven en zijn bereikbaar voor informatie en afspraken. Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.

Wil je weten wat Wielders ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wielders ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wielders ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wielders ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Wielders ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wielders ICT

Bezoekers bekeken ook