Willy's Kapsalon

Willy's Kapsalon is een Kapper gelegen aan Harderwijkerweg 2 in Uddel.

Meer informatie over Willy's Kapsalon in Uddel

Kapsalon Willy is een kapsalon die haar eerste salon heeft geopend met als doel klanten iets extra's te bieden. Naast bewoners van zorgcentra kunnen ook mensen uit de regio bij hen terecht. Ze hebben moderne salons en werken volgens de nieuwste technieken en trends. Het personeel is professioneel, klantvriendelijk en heeft veel ervaring. De salons zijn rolstoelvriendelijk en makkelijk bereikbaar met voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast knippen bieden ze ook andere behandelingen aan, zoals kleuren, modelleren, bruidskapsels en visagie. Daarnaast werken ze met hoogwaardige producten en brengen ze regelmatig een nieuwsbrief uit. Ze hebben ook vacatures en stageplekken beschikbaar. Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden.

Wil je weten wat Willy's Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Willy's Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Willy's Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Willy's Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Willy's Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Willy’s Kapsalon

Bezoekers bekeken ook