Wok Sprengenhorst BV

Wok Sprengenhorst BV is een Wokrestaurant gelegen aan Wieselse Enkweg 35 in Wenum-Wiesel.

Meer informatie over Wok Sprengenhorst BV in Wenum-Wiesel

Bij Wok Sprengenhorst in Wenum Wiesel kunt u genieten van onbeperkt eten en drinken voor een vaste prijs. Het restaurant is gelegen in een prachtig pand met voldoende gratis parkeergelegenheid. Het is volledig nieuw ingericht en verdeeld over 4 verschillende zalen. Het biedt plaats aan 400 personen, waardoor het geschikt is voor zowel grote gezelschappen als romantische diners voor twee. Je kunt online reserveren en de prijzen per arrangement of dag bekijken. Verlenging van het verblijf is mogelijk tegen een gereduceerd tarief. Op feestdagen gelden speciale tijden en tarieven. Het restaurant biedt ook cadeaubonnen aan en is dagelijks bereikbaar per telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Wok Sprengenhorst BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wok Sprengenhorst BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wok Sprengenhorst BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wok Sprengenhorst BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Wok Sprengenhorst BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wok Sprengenhorst BV

Bezoekers bekeken ook