Wok & Wereld Restaurant

Wok & Wereld Restaurant is een Restaurant gelegen aan in Apeldoorn.

Meer informatie over Wok & Wereld Restaurant in Apeldoorn

Restaurant Orange is een uniek en internationaal Live Cooking & buffet restaurant. Je kunt genieten van diverse gastronomische gerechten aan de buffetten en de Live Cooking eilanden. Het restaurant biedt ook een speciaal kinderbuffet en een ruime speelkamer voor kinderen. Bezoekers zijn lovend over het vriendelijke personeel en het lekkere eten. Bij Orange betaal je een vaste prijs per persoon voor alle wereldgerechten die ze bereiden, inclusief alcoholvrije consumpties.

Wil je weten wat Wok & Wereld Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wok & Wereld Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wok & Wereld Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wok & Wereld Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Wok & Wereld Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wok & Wereld Restaurant

Bezoekers bekeken ook