Woodstock minicamping

Woodstock minicamping is een Kampeerterrein gelegen aan Woudweg 81 in Klarenbeek.

Meer informatie over Woodstock minicamping in Klarenbeek

De tekst gaat over Woodstock Mini Camping, gelegen in Klarenbeek op de Veluwe. De camping is gesloten voor het seizoen van 2023, maar hoopt volgend jaar weer gasten te verwelkomen. Op de camping heerst een relaxte sfeer en gasten kunnen genieten van de natuur en elkaar. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar, zoals ingerichte glamping tenten, eigen tenten, campers en caravans, en trekkershutten genaamd het Hippie Hotel. Woodstock is vooral geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen die houden van gekkigheid, muziek, ravotten en vies worden. Gasten kunnen verwachten dat er gezellige kampvuren zijn, hutten kunnen worden gebouwd en er is muziek en gezamenlijke maaltijden.

Wil je weten wat Woodstock minicamping verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Woodstock minicamping of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Woodstock minicamping? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woodstock minicamping het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Woodstock minicamping reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Woodstock minicamping

Bezoekers bekeken ook