Yoga Ugchelen

Yoga Ugchelen is een Yogastudio gelegen aan Bogaardslaan 14B in Ugchelen.

Meer informatie over Yoga Ugchelen in Ugchelen

De tekst gaat over een yogastudio genaamd Yoga Ugchelen. De tekst nodigt lezers uit om contact op te nemen en/of een gratis proefles te volgen. De studio biedt verschillende soorten yogalessen aan, waaronder Dru Yoga, Yin Yoga en Stoel Yoga. Momenteel zijn er 10 lessen per week, op 4 ochtenden en 4 avonden, maar de intentie is om dit uit te breiden. Naast de reguliere lessen zijn er ook workshops, therapie mogelijkheden en astrologie leggingen beschikbaar. De yogastudio is een gezellige en zonnige ruimte, waar er ook na de lessen tijd is om bij te praten met een kop koffie of thee. Collega's zijn ook welkom in de studio. De contactgegevens van de studio zijn te vinden aan het einde van de tekst.

Wil je weten wat Yoga Ugchelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Ugchelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Ugchelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Ugchelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Yoga Ugchelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Ugchelen

Bezoekers bekeken ook