Zaalsport Apeldoorn

Zaalsport Apeldoorn is een Volleybalveld gelegen aan Agricolastraat 18 in Apeldoorn.

Meer informatie over Zaalsport Apeldoorn in Apeldoorn

Zaalsport Apeldoorn biedt verschillende sportactiviteiten aan, waaronder zaaltrimmen in Zevenhuizen en Ugchelen. Om lid te worden van de vereniging kan men zich aanmelden via de website. De eerste 2 lessen zijn gratis en er wordt geen inschrijfgeld berekend. De contributie moet worden betaald over 3 periodes per verenigingsjaar en de hoogte hiervan verschilt per sport. Het liefst wordt de contributie betaald via automatische incasso. Het lidmaatschap kan een maand van tevoren worden opgezegd. Bij het aanmelden moet een inschrijfformulier en een machtigingsformulier worden ingevuld. Het machtigingsformulier geeft toestemming aan de penningmeester om de contributie af te schrijven. Afschrijvingen kunnen binnen 56 dagen ongedaan worden gemaakt.

Wil je weten wat Zaalsport Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zaalsport Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zaalsport Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zaalsport Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Zaalsport Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zaalsport Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook