Zuiderpark sporthal

Zuiderpark sporthal is een Sportcomplex gelegen aan 1e Wormenseweg 213 in Apeldoorn.

Meer informatie over Zuiderpark sporthal in Apeldoorn

Sporthal Zuiderpark is een veelzijdige sporthal gelegen in Apeldoorn-Zuid, tegenover het Zuiderpark. De sporthal heeft een vloeroppervlakte van 1298 m2 en biedt plaats aan 700 toeschouwers. De zaal kan worden opgedeeld in 3 aparte zalen en is geschikt voor diverse sporten en sporttoernooien. Daarnaast is de sporthal ook een geschikte locatie voor evenementen, beurzen en markten. De aanwezigheid van gezellige horeca zorgt ervoor dat bezoekers vaak nog even blijven om samen te ontspannen. Bij de sporthal is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Wil je weten wat Zuiderpark sporthal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zuiderpark sporthal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zuiderpark sporthal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zuiderpark sporthal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Zuiderpark sporthal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zuiderpark sporthal

Bezoekers bekeken ook